trodat_belyegzo_Plazacopy_nyomda_logo_egyedi

A logóm is rákerülhet a bélyegzőmre?

Még egy egyszerű bélyegző is lehet egyedi megjelenésű, ami manapság valljuk be, elég fontos szempont. Kitűnni a tömegből, jól láthatónak lenni minden platformon elég nehéz feladat. Egy lépéssel közelebb kerülhetsz ehhez, ha a céges arculatban szereplő logód is rákerül a bélyegződre!

A mai világban nagyon fontos az egyediség, a figyelem megragadása. Nagyon kevés időnk van információkat befogadni, ezért minden lehetőséget meg kell ragadni arra, hogy sikerüljön elnyerni leendő ügyfeleink figyelmét. Akár egy bélyegző is segíthet ebben!

Bélyegző logóval. Hogyan kerül rá?

Nagyon egyszerűen! Bélyegzőtípusaink megrendelési űrlapjain lehetőség van logó feltöltésére is. Semmi mást nem kell tenned, csak kiválasztani a feltöltési lehetőséget, és a megrendeléssel együtt elküldeni nekünk.

Milyen formátumban küldjem a logómat? Bármilyen formátum jó?

Sajnos nem. A technológia megköveteli a vektoros állományok alkalmazását, így kérünk, Te is ilyet küldj számunkra. Vektoros grafikai állományok többfélék lehetnek: pdf, eps, ai, cdr. Ezek mindegyike megfelelő. Ha Te nem is, akkor a grafikusod biztosan tudja, miről van szó.

Ha csak jpg-ben van meg a logód, akkor se keseredj el, küldd el nekünk, és mi megpróbálunk varázsolni. Nem biztos, hogy sikerül, de manapság a varázskatok már csak ilyenek.

Melyik bélyegzők alkalmasak a logóm megjelenítésére?

Igazából mindegyik, de méretük és az egyéb rágravírozott információk miatt a lenyomat mérete lesz a szűk keresztmetszet. Minél kisebb a lenyomat mérete, annál valószínűbb, hogy a logód már nem fog ráférni a bélyegzőre.

Mi viszont szeretünk veszélyesen élni, nem futunk el a kihívások elől, ezért tudjuk ajánlani a Trodat Imprint 12-es típust is, természetesen itt már erős kompromisszumokkal kell számolnod.

A Trodat Imprint 11-es bélyegzőnk viszont már nem alkalmas a kötelezően megjelenítendő információk mellett a logód megjelenítésére is. De ha olyan bélyegzőt szeretnél, ami csak a logódat tartalmazza, akkor semmi gond, mehet ez is!