FOTÓNYOMTATÁS ÉS FOTÓKIDOLGOZÁS

FUJIFILM DX100 fotónyomtatónkkal magas minőségben, színhelyesen tudjuk nyomtatni fotóidat, legyen az egy egyszerű telefonos kép, vagy életed nagy napján készült esküvői fotó. A FUJI a DX100-as nyomtatóját professzionális fotográfusok számára tervezte, így biztosan a lehető legjobb minőséget tudjuk Neked nyújtani. Az összes szabványos nyomtatási méret elérhető, akár óránként 360 db fotó nyomtatási sebességgel.

Fotónyomtatás, fotókidolgozás, Spirit Nyomda Campona, Budapest

A minőség új szintje

Pofesszionális, fotográfusoknak is megfelelő minőségre van szükséged? A FUJI DX100 nyomtatónk ebben is hozza a maximumot! A nyomtató 6 színből állítja elő a kifogástalan képminőséget, a legigényesebb profiknak is tökéletesen megfelelő színárnyalatokat. Az speciális tinta a zöld és vöröses színárnyalatokban képes még nagyobb színtér megvalósítására, ezáltal még szebbek leszenek például a bőrtónusok.

  • Méret: 9×13, 13×18, 10×15, 15×20, A4 (29,7×21 cm) cm
Fotó keretek és fotóalbumok, Spirit Nyomda Campona, Budapest

Keret és album

Ha már kezedben a kinyomtatott fotó, akkor a legjobb pillanatok számára választhatsz üzletünkben fotó keretet is. Minőségi, fa, üveg előlapos kereteinkkel igazán szép ajándékot készíthetsz, vagy meglepheted magadat is! Mindegyik képméretünkhöz tudunk adni keretet, sőt találsz nálunk fotóalbumokat is.

  • Méret: 9×13, 13×18, 10×15, 15×20, 30×40, 40×50, 70×50 cm

Rengeteg képkeret és fotóalbum

Az összes szokványos méret elérhető, gyere ba hozzánk és válogass kedvedre!